ЦЕЛОСНА ПОНУДА

Октомври аранжмани

Зима 2016/2017

City Break

Welness & SPA

Егзотични патувања

Авантуристички тури

Едукативен Туризам

Шопинг тури

Крстарења

Луксузни крстарења

Хотели Online Грција

Хотели Online

Рент-а-кар Online

Авионски билети

VISIT MACEDONIA

NEWSLETTER

АКТУЕЛНИ ПОНУДИ
Цена: 299 €

ЗЛАТНА ПРАГА

Поаѓање: 21 Октомври
Авион 3 дена / 2 ноќевања

Повеќе


Цена од: 199 €

ВЕНЕЦИЈА

Поаѓање: 21 Октомври
Авион 4 дена / 3 ноќевања

Повеќе


Цена: 129 €

ВЕНЕЦИЈА

со Верона и Фиренца
Поаѓање: 21 Октомври
Автобус 4 дена / 2 ноќевања

Повеќе


Цена од: 35 €

СПА ХОТЕЛИ - БУГАРИЈА

ПРАЗНИЧЕН ПАКЕТ
11-ти Октомври

Повеќе


Цена од: 5.900 MKD

STRIMON GARDEN SPA HOTEL 5*

Луксузен пакет
Специјални цени за уплата до 23.09.2016

Повеќе


Цена од: 111 €

ХОТЕЛ "LUCKY BANSKO" 5*

07.10.’16 –11.10.’16
21.10.’16 –24.10.’16

Повеќе


Цена: 120 €

САЛАШИ НА ПАЛИЧКО ЕЗЕРО

Aвтобус 3 дена / 2 ноќевања
09.10 – 11.10.2016

Повеќе


Цена: 79 €

БАНСКО

22-24 Октомври
Автобус 3 дена / 2 ноќи

Повеќе


Цена од: 76 €

РУСКОВЕЦ

Банско
ТЕРМИН 21.10-23.10.
и 08.12-11.12.-2016

Повеќе