ЦЕЛОСНА ПОНУДА

Зима 2016/2017

Лето 2017

Март аранжмани

Април аранжмани

Концерти

City Break

Wellness & SPA

Егзотични патувања

Авантуристички тури

Едукативен Туризам

Шопинг тури

Крстарења

Хотели Online Грција

Хотели Online

Рент-а-кар Online

Авионски билети

VISIT MACEDONIA

NEWSLETTER

АКТУЕЛНИ ПОНУДИ


За уплата до 10.02


Цена: 149 €

ВЕНЕЦИЈА - КАРНЕВАЛ

23.02.2017 – 27.02.2017
Автобус 3 дена / 2 ноќевања

Повеќе


Цена: 7.900 мкд

ЈЕЛЕН САЛАШ

03.03 – 05.03.2017
10.03 – 12.03.2017
Автобус 3 дена / 2 ноќевања

Повеќе
 
 

ГРЦИЈА ЛЕТО 2017

ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ (закуп)
За уплата до 31.01 до 20% попуст

Повеќе
За уплата до 20.02


Цена: 170 €

Концерт ANDRE RIEU
ЗАГРЕБ

14.06.2017 – 17.06.2017
Автобус 3 дена / 2 ноќевања

Повеќе
За уплата до 20.02


Цена: 185 €

Концерт ANDRE RIEU
ЉУБЉАНА

13.06.2017 – 17.06.2017
Автобус 3 дена / 2 ноќевања

Повеќе
За уплата до 20.02


Цена: 185 €

Концерт ANDRE RIEU
ВИЕНА

15.06.2017 – 19.06.2017
Автобус 3 дена / 2 ноќевања

Повеќе
 
 

БАНСКО

ЗИМА 2016/2017
 

Повеќе
 
 

БОРОВЕЦ

ЗИМА 2016/2017
 

Повеќе
 
 

ПАМПОРОВО

ЗИМА 2016/2017
 

Повеќе
 
 

КОПАОНИК

ЗИМА 2016/2017
 

Повеќе
 
 

МАКЕДОНИЈА

ЗИМА 2016/2017
 

Повеќе
 
Цена: 255 €

ПРАГА

Поаѓање: 14 Април 2017
Авион / 3 дена / 2 ноќевања

Повеќе
 
Цена: 235 €

ПРАГА

Поаѓање: 28 Април 2017
Авион / 3 дена / 2 ноќевања

Повеќе